AÖF Sınav Giriş Belgesi

AÖF Sınav Giriş Belgesi



AÖF Giriş Belgesi Sorgulamak için Buraya Tıklayınız


AÖF giriş belgesi sorgulama,AÖF giriş belgesi çıkarma 2018-2019,AÖF giriş belgesi çıkarma,AÖF giriş belgesi 2019...


AÖF Giriş Belgesi Çıkartmak için T.C. kimlik numaranız ve şifreniz ile beraber (https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim/) adresine giriş yaparak AÖF Giriş Belgenizin çıktısını alabilirsiniz.


AÖF Sınava Girerken Yanında Bulunması Gerekenler:


*İlgili sınava ait sınava giriş belgesi,

*Öğrenci kimlik kartı veya tanıtım kartı, ya da bu kartlarını kaybetmiş öğrencilere AÖF bürolarınca verilen “Sınavlarda Geçerli Öğrenci Belgesi”,

*Fotoğraflı ve onaylı özel kimlik belgesi, (Nüfus cüzdanı, sürücü belgesi vb. belgeler.)

AÖF Sınavına girerken mutlaka yukarıda belirttiğimiz üç belgenin de öğrencinin yanında bulunması gerekir.Aksi halde bu belgelerden herhangi birinin eksik olması sınava alınmama sebebidir.


2019 AOF SINAV TARİHLERİ

Güz Dönemi Ara Sınavı 24 - 25 Kasım 2018
Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı 12 - 13 Ocak 2019
Bahar Dönemi Ara Sınavı 13 - 14 Nisan 2019
Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı 25 - 26 Mayıs 2019
2018-2019 Öğretim Yılı Üç Ders Sınavı 20 Temmuz 2019

AÖF soru ve cevapları

Anadolu Üniversitesi İktisat, İşletme ve Açıköğretim Fakülteleri 2001 yılından bu yana sınav soruları ve cevap anahtarları e-Kitap biçiminde yayınlandı. T.C kimlik numaraları ile oturum açılmaktadır.AÖF Soru ve Cevaplarını İndirmek için Buraya Tıklayınız


AÖF Sınav Geçme Notları:

84 – 100 AA 4,00 Geçti

77 – 83 AB 3,70 Geçti

71 – 76 BA 3,30 Geçti

66 – 70 BB 3,00 Geçti

61 – 65 BC 2,70 Geçti

56 – 60 CB 2,30 Geçti

50 – 55 CC 2,00 Geçti

46 – 49 CD 1,70 Ortalamaya Bazlı Geçti

40 – 45 DC 1,30 Ortalamaya Bazlı Geçti

33 – 39 DD 1,00 Ortalamaya Bazlı Geçti

0 – 32 FF 0,00 Kaldı

AÖF sınav konuları

AÖF ara sınavları yaklaşıyor. Aralık 2017 tarihlerinde yapılacak olan AÖF güz ara sınavları öncesi öğrenciler sınavlarda hangi konular ve ünitelerden sorular çıkacak, müfredata göre nerelere çalışmalıyım sorularının cevaplarını merak ediyorlar. AÖF ara sınavlarında hangi konu ve ünitelerden soru çıkacağını Açık Öğretim Fakültesi internet sitesi üzerinden yayınladığı Sınav Sorumluluk Üniteleri kitapçığı ile öğrenciler ile paylaşıyor.

AÖF Sorumlu Üniteler İçin Tıklayınız


AÖF Sınav Yeri Organizasyonu

Öğrencilerin oturduğu semt ve ilçeye göre seçtiği sınav merkezi kapsamında bulunan okullara öğrencilerin sorumlu olduğu dersler, kayıtlı bulundukları yarıyıl vb. ölçütler göz önüne alınarak bilgisayar sistemiyle ve birbirini takip eden düzen içerisinde sınav ataması yapılmaktadır.

Üniversitemiz, sınav merkezine ulaşımın kolay sağlanması, öğrenci yoğunluğu ve sınav yapılacak binaların sınava uygun olup olmadığı gibi kriterleri de göz önüne almaktadır. Toplu sınav ataması anında herhangi bir öğrencinin yerinin değiştirilmesi kendi koşullarına benzer gruptan ayrılarak başka bir salon veya binaya atanması mümkün değildir. Öğrenciler ikamet ettikleri semte göre uygun olan üniversitemiz tarafından belirlenen sınav merkezlerini seçebilmektedir.

Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerinin önlisans ve lisans programlarına kayıtlı öğrencilerin 2017-2018 öğretim yılı Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı Ocak 2018 tarihlerinde gerçekleştirilecektir.




e-Seminer nedir?

Bugüne kadar Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemine yöneltilen en büyük eleştirilerden biri olan eşzamanlı danışmanlık hizmetlerinin yetersizliği ile ilgili sorunlara çözüm getirmek amacıyla tasarlanan e-seminer hizmeti, öğrenenleri öğreticilerle buluşturmayı amaçlamaktadır.

2012-13 öğretim yılının bahar döneminde ilk defa uygulanan e-seminerler haftanın belirli gün ve saatlerinde 45 dk’lık süre ile gerçekleştirilmektedir. Eşzamanlı olarak katılamayan öğrenenler için hazırlanan tüm e-seminerler kaydedilerek bir öğretim dönemi boyunca Açıköğretim e-Öğrenme Portalı’nda yayınlanmaktadır.

Bu dönem düzenlenecek olan e-seminerlerin tarihi, saati ve sunum yapacak akademisyenlerin isimleri e-Seminer Takvimi sayfasında verilmiştir.?

Bir e-Seminerin Yapısı

Hazırlanacak olan tüm e-seminerlerin aşağıda tarif edilen yapı ve program dahilinde hazırlanması planlanmaktadır.

Giriş (5 dk)
e-Seminerin konusu hakkında bir girizgah yapılır. Bir önceki e-seminerin içeriğine atıfta bulunarak işlenen konu başlıkları hatırlatılır.

Konu Anlatımı (25 dk)
İlgili ünite içerisinde yer alan konu başlıkları sırasıyla işlenir. Eğer varsa daha önceden hazırlanmış etkileşimli e-kitap, yardımcı ders materyalleri kullanılabilir.

Soru - Cevap (15 dk)
Öğrencilerden gelen sorular yanıtlanır. Öğrencilerden gelen herhangi bir soru yok ise ders kitabının ilgili ünitesinin sonunda yer alan ünite değerlendirme soruları yanıtlanır.